ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Afla cum poti sa scapi de febra musculara - articole medicale

Afla cum poti sa scapi de febra muscularaTe-ai hotarat sa faci sport si ai observat ca a inceput sa iti placa? Nu vrei sa te opresti? Ar trebui sa o faci daca nu vrei sa faci febra musculara.

Nu exista un tratament simplu pentru febra musculara, remediul evident fiind prevenirea aparitiei acesteia, spune specialistul in medicina sportiva, Alin Popescu, potrivit Gandul.

In primul rand trebuie sa iti incalzesti muschii inainte de a incepe sa faci exercitii. Daca o vei face in mod corect, iti va creste ritmul batailor cardiace, se va mari aportul de oxigen si substante nutritive la nivelul muschiului inainte ca acesta sa fie solicitat in cadrul antrenamentului.

Daca incepi o noua activitate este recomandabil sa o iei treptat si sa cresti durata si intensitatea exercitiilor cu maximum 10% pe saptamana.

Apa este foarte imporatnta. Bea apa in cantitati corespunzatoare. Consuma multi carbohidrati si putine grasimi, pentru a furniza muschilor combustibilul necesar.

Daca apare febra musculara, este bine sa incetezi orice activitate solicitanta pana cand durerea va disparea in totalitate, aproximativ trei pana la sapte zile.

Este foarte important sa gasesti un echilibru intre stres si odihna.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/08-14-2009/afla-cum-poti-sa-scapi-de-febra-musculara-853608




Afla cum poti sa scapi de febra musculara - articole medicale - startsanatate