ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Afla cum te poate ajuta pelinul - articole medicale

Afla cum te poate ajuta pelinulPelinul este un tonic puternic. Specialistii in medicina naturista il recomanda pentru tratarea afectiunilor stomacale si parazitilor. Pentru ca are o actiune puternica, el poate fi administrat numai dupa sfatul medicului specialist.

Excesele cresc gradul de toxicitate din organism, iar primele simptome ale administrarii improprii sunt starea de agitatie, greata, nervozitate ridicata si, in unele cazuri, chiar halucinatii, informeaza howstuffworks.com.

Inca din cele mai vechi timpuri, pelinul s-a folosit pentru efectul sau dezinfectant. Parazitii intestinali, bacteriile si infectiile dispar in doar cateva zile de spalari si tamponari cu pelin.

Poate fi consumat inainte de masa, iar gustul amar actioneaza rapid asupra apetitului, stimulandu-l. Pelinul se foloseste inca la prepararea bauturilor alcoolice, tocmai de aceea va fi folosit in cantitati mici, pentru uz intern.

Consumat cu regularitate, fara a urma sfatul medicului, pelinul actioneaza intr-un mod nefavorabil asupra sistemului nervos si reproducator.

Este disponibil in magazinele de profil atat sub forma de frunze uscate, tinctura sau pastile. Pentru uz intern se vor respecta cantitatile inscrise pe produs. Stimuleaza activitatea digestiva prin gustul sau amar, inca de la prima utilizare.

In cazul infectiilor, specialistii recomanda tamponari ale zonelor afectate cu ceai de pelin, foarte concentrat, seara, inainte de culcare.

Uleiul volatil imbunatateste activitatea cardiaca si stimuleaza sistemul nervos central, atunci cand se foloseste corespunzator. Intern, pelinul imbunatateste activitatea cerebrala si intareste sistemul imunitar.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/09-25-2009/afla-cum-te-poate-ajuta-pelinul-897653




Afla cum te poate ajuta pelinul - articole medicale - startsanatate