ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Ai avut cancer in copilarie? Ai mai putine sanse sa te casatoresti - articole medicale

Ai avut cancer in copilarie? Ai mai putine sanse sa te casatorestiPersoanele adulte care au fost bolnave de cancer in copilarie si au reusit sa invinga boala au mai putine sanse sa se casatoreasca si sa isi intemeieze o familie spre deosebire de cei care au aceeasi varsta, dar sunt sanatosi.

Cercetatorii au publicat aceasta concluzie a studiului lor in revista Cancer Epidemiology, Biomarkers & Prevention si spun ca supravietuitorii cancerului din copilarie au cu 20 - 25% mai putine sanse sa se casatoreasca, informeaza CNN.

In urma tratamentelor si experientei dure prin care au trecut in perioada adulta uneori ei nu mai sunt in stare sa se descurce la o intalnire, sa aiba o viata amoroasa.

Cercetatorii au folosit date din studiile care faceau referire la persoanele care au supravietuit cancerului de care au suferit in copilarie. Cercetarea s-a focusat pe 9.000 de adulti si aproape 3.000 de frati ai acestora si s-a ajuns la concluzia ca supravietuitorii cancerului au mai putine sanse sa se casatoreasca in comparatie cu fratii lor.

Insa boala din copilarie nu pare sa aiba nicio legatura cu cresterea riscului de a divorta.

Pacientii care au avut o tumoare pe creier in copilarie au 50% sanse sa nu se casatoreasca niciodata, mai arata studiul. Pentru cei cu leucemie probabilitatea de a nu se casatori niciodata este mult mai mare in comparatie cu cei care au facut doar chimioterapie.

Factorii care ar putea influenta statutul de persoana singura includ riscul revenirii bolii, stres emotional, probleme cu organizarea, memoria, dar in principal problema legata de fertilitate, se mai arata in studiu.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/10-22-2009/ai-avut-cancer-in-copilarie-ai-mai-putine-sanse-sa-te-casatoresti-927849




Ai avut cancer in copilarie? Ai mai putine sanse sa te casatoresti - articole medicale - startsanatate