ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Ai grija de pielea ta cu o masca exfolianta din cafea facuta acasa - articole medicale

Ai grija de pielea ta cu o masca exfolianta din cafea facuta acasaA face cu mana ta masti pentru ingrijire corporala este cea mai buna solutie pentru a radia de frumusete. De exemplu, cafeaua nu este buna numai pentru a ne trezi dimineata, ci are o varietate de beneficii asupra pielii si, daca doresti, poti obtine cele mai bune masti exfoliante din acest ingredient.

Ezine Articles te invata cum sa faci o masca pentru piele din cafea.

Cel mai important motiv pentru care ar trebui sa utilizezi cafeaua in mastile de frumusete este ca acest ingredient este bogat in antioxidanti. Antioxidantii neutralizeaza daunele radicalilor liberi.

Pentru a trata pielea si pentru prevenirea ridurilor poti face o masca din cafea. Vei avea nevoie de 2-3 linguri de ulei eteric, o jumatate de cana de zahar si 2 cesti de cafea macinata.

Amesteca ingredientele intr-un castron mare. O poti lasa sau poti adauga alte ingrediente pentru a trata in mai multe feluri pielea. Poti pune scortisoara pentru un miros deosebit, zahar brun pentru un efect de exfoliere puternic sau extract de vanilie pentru un miros dulce.

Atentie! Inainte de a face crema, ai grija la ce ingrediente esti alergica si evita-le.

Cofeina functioneaza ca un vasodilatator, va strange suprafata pielii pentru a reduce celulita si face pielea mai ferma. Nu trebuie sa dai multi bani pe cremele pe baza de cafea, ci poti prepara o masca buna la tine in bucatarie.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/10-27-2009/ai-grija-de-pielea-ta-cu-o-masca-exfolianta-din-cafea-facuta-acasa-932927




Ai grija de pielea ta cu o masca exfolianta din cafea facuta acasa - articole medicale - startsanatate