ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Ai o silueta foarte feminina si esti considerata atragatoare? Vezi ce risti - articole medicale

Ai o silueta foarte feminina si esti considerata atragatoare? Vezi ce ristiDeloc intamplator, au descoperit oamenii de stiinta, femeile cu o silueta foarte feminina, de obicei in forma de clepsidra, considerate atractive, prezinta si un risc mai mare de a suferi de endometrioza.

Constatarea oamenilor de stiinta italieni a fost publicata de jurnalul Fertility and Sterility, unde se mentioneaza ca cu cat boala e mai grava, cu atat femeia in cauza este mai atragatoare, relateaza International Science Times.

In cadrul studiului, a fost judecata atractivitatea a 300 de femei, din care unele nu erau bolnave, altele fusesera diagnosticate cu o forma blanda a bolii, iar restul cu una severa - fara ca cei care le-au notat frumusetea sa stie insa care era starea sanatatii lor.

S-a aratat ca subiectele considerate si cele mai atractive aveau si forma cea mai grava a bolii, de unde medicii au tras concluzia ca hormonul feminin, estrogenul, joaca un rol atat in ceea ce priveste aspectul feminin, cat si in ceea ce priveste instalarea bolii.


http://www.ziare.com/viata-sanatoasa/boli/ai-o-silueta-foarte-feminina-si-esti-considerata-atragatoare-vezi-ce-risti-1193233




Ai o silueta foarte feminina si esti considerata atragatoare? Vezi ce risti - articole medicale - startsanatate