ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Alaptarea previne imbatranirea sanilor - studiu - articole medicale

Alaptarea previne imbatranirea sanilor - studiuContrar credintei populare, alaptarea poate intarzia imbatranirea sanilor. Aceasta concluzie a unui studiu a uimit si cercetatorii, deoarece acest obicei parea ca e un factor in procesul lasarii tesutului mamar.

Chirurgul plastician Hooman T. Soltanian, din SUA, de la University Hospitals Case Medical Center, a efectuat un studiu timp de trei ani, in cadrul caruia a analizat sanii a 161 de femei, informeaza viata, ce cuprindea si intrebari referitoare la fumat, consum de alcool, numar de sarcini, purtarea sutienului, sporturile practicate, tratamentele hormonale, hidratarea etc. Cazul fiecarei femei a fost analizat, facandu-se o corelatie intre aspectul sanilor si raspunsurile din chestionar.

Rezultatele obtinute au aratat ca exista trei factori care contribuie la un mai bun aspect al sanilor (care se refera la tonus, piele, forma, aureole), respectiv hidratare, terapia hormonala din timpul menopauzei si alaptarea.

Coordonatorul studiului a afirmat ca el insusi este uimit de faptul ca alaptarea e de folos aspectului bustului. O explicatie stiintifica pe care a oferit-o medicul este aceea ca alaptarea implica schimbari hormonale in organismul femeilor, care pot efectiv sa impiedice procesul de imbatranire a sanilor.


http://www.ziare.com/viata-sanatoasa/sanatate/alaptarea-previne-imbatranirea-sanilor-studiu-1189409




Alaptarea previne imbatranirea sanilor - studiu - articole medicale - startsanatate