ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Alaptatul mai mult de 6 luni micsoreaza riscul de boli mentale la bebelusi - articole medicale

Alaptatul mai mult de 6 luni micsoreaza riscul de boli mentale la bebelusiCopiii care sunt hraniti la san mai mult de sase luni sunt mai putin predispusi sa sufere de boli mentale pe parcursul vietii, arata un studiu recent.

Expertii australieni sunt de parere ca nutrientii care se gasesc in laptele de mama si legatura care se stabileste intre mama si copil au un efect de durata asupra dezvoltarii mentale a bebelusului, relateaza Daily Mail.

Descoperirea, care urmeaza sa fie publicata in Jurnalul de Pediatrie, a fost facuta dupa cercetarea dosarelor medicale a 2.000 de copii din Australia.

Din cei 2.000 de copii cuprinsi in studiu, doar putin peste jumatate fusesera alaptati mai mult de 6 luni, 38% mai putin de atat, iar restul deloc. Ulterior, copiii au fost supusi unor teste de sanatate mentala, la varsta de 2, 5, 8, 10 si 14 ani. S-a observat ca pentru fiecare luna in plus de alaptat, rezultatele, in ceea ce priveste comportamentul copilului, erau mai bune.

UNICEF si Organizatia Mondiala a Sanatatii recomanda ca bebelusii sa fie hraniti exclusiv la san in primele 6 luni de viata, iar alaptatul sa continue, alaturi de alte forme de alimentatie, pana in jurul varstei de 2 ani.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/01-20-2010/alaptatul-mai-mult-de-6-luni-micsoreaza-riscul-de-boli-mentale-la-bebelusi-988883




Alaptatul mai mult de 6 luni micsoreaza riscul de boli mentale la bebelusi - articole medicale - startsanatate