ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Alege un stil de viata sanatos - articole medicale

Alege un stil de viata sanatosCa sa fii sanatos nu inseamna ca trebuie sa alergi 5 kilometri pe zi sau sa renunti la mancarea ta favorita.

Poti sa faci multe lucruri mici ca sa iti imbunatatesti starea sanatatii tale fara sa faci schimbari dramatice in stilul tau de viata, informeaza Webmd

Daca vei urma sfaturile de mai jos vei reusi sa te motivezi sa pastrezi un echilibru in viata ta. Alege cu intelepciune alimentele pe care le consumi.

Incearca sa consumi zilnic carbohidrati, alimente bogate in fibre, paine integrala si paste. Fibrele iti vor scadea colesterolul rau din sange, dar te vor si satura si nu vei risca sa mananci mai mult decat ai nevoie.

Ia-ti doza zilnica de vitamine si antioxidanti, mai ales in sezonul racelilor, din fructe si legume. Adauga afine in cerealele pe care le consumi zilnic, sau consuma iaurt slab cu fructe.

Pentru gustari alege alimente sanatoase cum ar fi nuci, seminte, migdale, fructe uscate. Evita sa mananci chipsuri si dulciuri.

Ca sa iti schimbi modul in care te hranesti trebuie sa iti cunosti obiceiurile alimentare. Daca iti vei nota zilnic ce mananci vei observa care iti sunt obiceiurile proaste care trebuie schimbate. Te vei simti si mai bine daca vei merge zilnic 20 de minute pe jos, si vei arde 100 de calorii.

Daca iti vei dori cu adevarat sa duci un stil de viata sanatos nu iti va fi greu sa respecti cateva lucruri simple, dar eficiente.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/10-01-2008/alege-un-stil-de-viata-sanatos-425578




Alege un stil de viata sanatos - articole medicale - startsanatate