ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Alimente cu efect relaxant - articole medicale

Alimente cu efect relaxantStudiile arata ca unele alimente ajuta la imbunatatirea starii generale, in sensul in care iti confera putina liniste in mijlocul agitatiei cotidiene si a stresului la care esti supus.

Iata ce este bine sa consumi daca vrei sa te calmezi, conform grasimi care provoaca stres oxidativ (procesul prin care sunt creati radicali liberi, compusii responsabili cu imbatranirea). Avocado are mai mult acid folid decat oricare alt fruct.

Incearca sa nu mananci mai mult de un sfert de avocado pe zi. Il poti consuma tocat marunt, adaugat in salate sau in loc de maioneza, in hamburgeri si sanvisuri.

Fructele de padure

Toate fructele de padure, inclusiv zmeura, sunt bogate in vitamina C, care ajuta la combaterea stresului.

Cercetatorii germani au supus unor teste de matematica 120 de persoane, dovedindu-se ca subiectii care primisera vitamina C aveau o presiune sanguina mai mica si nivelul stresului mai scazut fata de ceilalti.

Portocalele

Portocalele reprezinta o alta sursa puternica de vitamina C, alaturi de suratele lor mandarinele si clemetinele, asa ca nu te sfii sa le consumi.

Stridiile

Toata lumea stie ca stridiile cresc apetitul sexual, dar cata lume stie ca ele ajuta la combaterea stresului? Asta se intampla datorita continutului ridicat de zinc, asa ca le poti consuma ca aperitive, gustari sau in orice fel de combinatii doresti.

Nucile

Studiile au aratat ca nucile au multiple beneficii asupra organismului. Au acid alfa-linoleic, un acid gras omega 3, dar si alti polifenoli care previn pierderile de memorie.

In plus, acizii grasi omega 3 tin nivelul cortizolului si al adrenalinei sub control. Daca vrei sa aiba un plus de savoare, coace-le 10 minute, dupa care marunteste-le si adauga-le peste salata.


http://www.ziare.com/viata-sanatoasa/stres/alimente-cu-efect-relaxant-1175617




Alimente cu efect relaxant - articole medicale - startsanatate