ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Alimente de toamna, care-ti intaresc sistemul imunitar - articole medicale

Alimente de toamna, care-ti intaresc sistemul imunitarRaceala si gripa dau deja tarcoale, din ce in ce mai multa lume incepand sa stranute si sa tuseasca. Se poate intampla ca sistemul imunitar sa fie prins cu garda jos, asa ca are nevoie de ajutoare care sa-l intareasca.

Iata ce alimente de toamna nu tebuie sa iti lipseasca din dieta daca vrei sa tii bolile departe de tine la inceput de sezon rece, conform inima si infarctului. In plus, in cazul barbatilor, imbunatateste performantele sexuale.

Merele

Merele contin quercitina si polifenoli, care ajuta la prevenirea bolii Alzheimer. Doctorii mai folosesc aceste elemente si pentru tratarea diabetului, a cataractei si a gutei.

Rodiile

Rodiile sunt o sursa incredibila de antioxidanti, ajutand la combaterea radicalilor liberi. Ajuta la mentinerea apei din organism si la echilibrarea aciditatii. In plus, sustin sistemul imunitar.

Anghinarea

Anghinarea contine nutrienti precum fibre alimentare, vitamina A si C, riboflavina, niacina si magneziu. Ajuta la scaderea nivelului de colesterol si la o buna digestie, eliminand simptomele intestinului iritabil.

Stridiile

Desi stridiile pot provoca alergii, sunt o sursa excelenta de fier. O portie de 5 stridii medii ofera 5 mg de fier, cam 30% din necesarul zilnic.

Dovlecii

Dovlecii nu sunt buni doar pentru a face figurine ciudate de Halloween, ci sunt foarte buni si pentru a slabi. Sunt relativ saraci in calorii, insa contin elemente care intaresc sistemul imunitar si mentin senzatia de satietate.


http://www.ziare.com/viata-sanatoasa/imunitate/alimente-de-toamna-care-ti-intaresc-sistemul-imunitar-1193631




Alimente de toamna, care-ti intaresc sistemul imunitar - articole medicale - startsanatate