ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Alimente pe care le ignoram, dar vitale pentru organism - articole medicale

Alimente pe care le ignoram, dar vitale pentru organismIn fiecare zi, alegem alimentele pe care trebuie sa la mancam, fara sa ne intrebam intotdeauna ce beneficii aduc acestea sanatatii noastre.

Exista diverse alimente, bogate in substante nutritive extrem de necesare organismului nostru, pe care le ignoram inconstient. Iata cateva produse care merita atentia dumneavoastra, prezentate de cereale de la micul dejun.

Prune uscate: sunt printre cele mai bogate fructe in antioxidanti.

Seminte de dovleac: constituie cea mai hranitoare componenta a dovleacului, fiind bogate in magneziu. Multitudinea de minerale continute in seminte reduce riscul deceselor timpurii.

Sardine: foarte bogate in acizi Omega-3 si calciu. Contin, de asemenea, foarte mult fier, magneziu, fosfor, potasiu, zinc, precum si intreaga gama de vitamine B. Foarte important, in sardine nu se gaseste mercur.

Turmeric: este radacina uscata a plantei Curcuma Domestica. Prezinta importante proprietati antiinflamatorii, luptand impotriva radicalilor liberi care provoaca cancerul. Poate fi folosit in toate felurile de manacaruri de legume.

Afinele: ajuta la improspatarea si fortificarea memoriei. Consumate proaspete sau congelate, pot fi adaugate in iaurt impreuna cu cateva migdale macinate.

Dovleac: miezul este foarte scazut in calorii si bogat in fibre. Stimuleaza sistemul imunitar, fiind bogat in vitamina A. Se consuma fiert sau copt, cu adaos de scortisoara sau nuci.


http://www.ziare.com/viata-sanatoasa/alimente/alimente-pe-care-le-ignoram-dar-vitale-pentru-organism-1178787




Alimente pe care le ignoram, dar vitale pentru organism - articole medicale - startsanatate