ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Alimente periculoase pentru copilul tau - articole medicale

Alimente periculoase pentru copilul tauAlimentele consumate zilnic de copilul tau pot fi periculoase pentru sanatatea lui, deoarece sunt pline de zahar si grasimi. Unele sfaturi din partea specialistilor trebuie luate in calcul atunci cand te gandesti la sanatatea copilului.

Nutritionista Zoe Bingley-Pullin, din Australia, spune ca adesea copiii ajung obezi din cauza alimentatiei neadecvate, scrie alimente de catre cei mici, iar multe dintre ele contin zahar si grasimi saturate.

De exemplu, chiar si unele tipuri de iaurt sau cereale pe care cei mici le consuma dimineata au in ele multi aditivi si conservanti.

Nutritionista spune ca parintii gresesc atunci cand ofera mancarea ca recompensa copiilor. Totul se intampla din cauza lipsei timpului si a grabei in care traim. In plus, copiii sunt invatati adesea sa manance doar paine alba, insa e important ca ei sa consume si paine care contine cereale integrale si nu sunt atat de prelucrate in procesul de fabricatie.

In cazul iaurtului, cele cu fructe sunt mai periculoase, deoarece acestea aduc in iaurt si o cantitate destul de mare de zahar.

Batoanele de cereale se numara si ele printre alimentele care ar trebui evitate de cei mici. Ele contin aditivi alimentari si zahar. Cel mai bine este sa cititi cu atentie eticheta lor.

Bauturile de fructe contin adesea zahar (natural si adaugat), dintii avand cel mai mult de suferit din aceasta cauza. Apa sau laptele simplu ar fi solutii mai convenabile pentru sanatatea copiilor.


http://www.ziare.com/viata-sanatoasa/alimente/alimente-periculoase-pentru-copilul-tau-1196424




Alimente periculoase pentru copilul tau - articole medicale - startsanatate