ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Baia de namol, noua tehnica de detoxifiere - articole medicale

Baia de namol, noua tehnica de detoxifiereBaile cu namol au numeroase intrebuintari curative. De la afectiunile reumatice, osoase, pana la detoxifierea completa a organismului, tehnica poate fi considerata si unul dintre secretele tineretii.

Efectele sedintelor cu namol sunt relaxarea musculara completa, indepartarea durerilor osoase, imbunatatirea circulatiei sangelui si refacerea pielii ridate si imbatranite, informeaza medindia.net.

Namolul folosit in sedintele de detoxifiere este bogat in minerale si vitamine, iar argila continuta are efect dezinfectant, restabilind echilibrul natural al pielii.

Produsul utilizat in sedintele de relaxare provine din zona Marii Moarte. Numeroasele studii realizate pe namolul de la Marea Moarta au aratat multiplele sale intrebuintari curative.

Acest produs este bogat in magneziu, fier, zinc si selenium, iar combinatia lor trateaza cu succes afectiunile osoase si au rol in detoxifierea completa a organismului.

Dupa deschiderea porilor, namolul se aplica pe intreg corpul, iar timp de 30 de minute, va fi lasat sa actioneze in profunzime. Se indeparteaza cu apa calda si se maseaza intregul corp cu ulei esential de levantica.

Intareste sistemul imunitar al organismului, iar namolul folosit la baile relaxante indeparteaza celulele moarte de la nivelul pielii, fiind considerat si un secret al tineretii.

Specialistii recomanda ca indepartarea namolului sa se faca in apa de baie in care s-a adaugat sare de mare, care actioneaza precum un tonic muscular si cardiac.

Mastile faciale cu namol fac minuni pentru pielea ridata si imbatranita. Se aplica pe fata exceptand zona ochilor si a buzelor, iar dupa 20 de minute se indeparteaza cu apa calduta.

Tenul va fi curat, catifelat, iar daca tehnica se repeta cu regularitate, ridurile care tradeaza varsta vor disparea in doar o luna de sedinte de impachetari cu namol.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/09-28-2009/baia-de-namol-noua-tehnica-de-detoxifiere-900218




Baia de namol, noua tehnica de detoxifiere - articole medicale - startsanatate