ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Bauturile cu proteine consumate de sportivi nu ii ajuta cu nimic - articole medicale

Bauturile cu proteine consumate de sportivi nu ii ajuta cu nimicBauturile cu proteine, populare in randul sportivilor sau atletilor amatori nu le cresc acestora performantele in niciun fel, spun oamenii de stiinta.

Acestia sunt de parere ca 9 din 10 persoane care le folosesc au deja parte de indeajuns de multe proteine din alimentatie, relateaza The Telegraph. Un nivel si mai mare al proteinelor le poate face probleme, acestia putand ajunge sa aiba parte de greturi, dublarea imaginii, oboseala severa si probleme la ficat.

In plus, in cadrul unui experiment s-a aratat ca cei care consumau aceasta bautura aveau si un nivel mare de sodiu, magneziu, folati, Vitamina A si fier in organism, mult peste nivelul considerat normal.

In cadrul studiului au fost monitorizati, timp de 3 zile, sportivi din diverse discipline, cum ar fi ciclistii, alergatorii de maraton, inotatorii, cei care practicau judo, si voleibalistii.

Acestia au fost rugati de cercetatorii de la Universitatea Montreal sa tina un jurnal cu tot ce beau si mananca in decurs de 3 zile. A reiesit ca 9 din 10 luau acest supliment de proteine in mod constant, chiar daca nu aveau nevoie.

Cercetatorii spun ca majoritatea oamenilor au parte de cantitatea optima de proteine din alimentatie, daca aceasta este una sanatoasa, nemaifiind nevoie de suplimente.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/01-22-2010/bauturile-cu-proteine-consumate-de-sportivi-nu-ii-ajuta-cu-nimic-989504




Bauturile cu proteine consumate de sportivi nu ii ajuta cu nimic - articole medicale - startsanatate