ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Bauturile energizante scad viteza de reactie a soferilor - articole medicale

Bauturile energizante scad viteza de reactie a soferilorSoferii sunt avertizati asupra consumului de bauturi energizante la volan, dupa ce un studiu a demonstrat ca, la o ora dupa ce au fost consumate, acestea cauzeaza intarzierea reactiilor, efect secundar intalnit si in cazul consumului de alcool.

Chiar daca pe moment efectele sunt simtite, in urmatoarele ore apare lipsa de concentrare si intarzierea reactiilor, ambele fiind extrem de periculoase pe patru roti, avertizeaza US National Safety Commission, citata de The Telegraph.

Bauturile energizante sunt bune ca si remediu rapid pentru oboseala, dar nu pot substitui pauzele si somnul, declara Neil Greig, cel care a realizat studiul. Excesul de cafeina poate cauza simptome asemanatoare intoxicarii cu alcool.

Intoxicarea cu cafeina are aceeasi simptome ca si cea cu alcool, observandu-se starea de iritabilitate, spasmul muschilor si vorbirea incoerenta.

Un studiu realizat de Universitatea Nationala iralndeza a concluzionat, anul trecut, ca substanta care se gaseste in cafea, ceai si bauturi energizante, cafeina, nu are deloc un efect stimulant pentru creier si nu inlatura senzatia de somn.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/09-24-2009/bauturile-energizante-scad-viteza-de-reactie-a-soferilor-896489




Bauturile energizante scad viteza de reactie a soferilor - articole medicale - startsanatate