ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Beneficiile antioxidantilor asupra organismului - articole medicale

Beneficiile antioxidantilor asupra organismuluiIn zilele noastre sanatatea este un subiect foarte discutat si toata lumea incearca sa aiba cat mai multa grija de propriul organism. Pentru a avea grija de organismul nostru avem nevoie si de antioxidanti. Afla in continuare de ce.

Antioxidantii se gasesc in alimentele consumate zilnic, aminteste Buzzle. Acestia ne pastreaza o stare buna de sanatate, tinand departe bolile de noi. In urma mai multor studii s-a aflat ca antioxidantii previn cancerul.

De asemenea, antioxidantii sunt importanti in intarirea sistemului imunitar si, prin urmare, protejeaza organismul de infectii virale si bacteriene.

Cine nu ar vrea sa fie tanar mai mult timp? Antioxidantii ne ajuta, deoarece au un efect de antiimbatranire, adica impiedica procesul de imbatranire a celulelor din organism si, prin urmare, mentine functiile corpului intr-o stare mai buna pentru mai mult timp.

Antioxidantii ajuta la prevenirea bolilor de inima si reduc procesul de oxidare a colesterolului. De asemenea, acestia sunt foarte importanti si pentru prevenirea tulburarilor ochilor, precum degenerescenta maculara si glaucomul.

Poti asimila antioxidanti din varza rosie, anghinare, spanac, lamai, ananas, portocale, grapefruit, porumb, orz, ovaz, cuisoare, zmeura, capsuni, caise, arahide, nuci, soia, usturoi, morcovi, broccoli, ceai, rosii, prune uscate, alune, rodii, kiwi, mure si mere.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/01-12-2010/beneficiile-antioxidantilor-asupra-organismului-986832




Beneficiile antioxidantilor asupra organismului - articole medicale - startsanatate