ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Beneficiile masajului, exagerate - articole medicale

Beneficiile masajului, exagerateUn masaj nu aduce mai multe beneficii, cand vine vorba de stres, decat tehnicile de relaxare pe care le poti incerca acasa, cum ar fi cele de respiratie sau muzica buna, ascultata in surdina, dezvaluie un studiu recent.

In plina criza, cel putin pentru unii, cercetatorii americani fac o descoperire in ton cu vremurile: poti ramane cu banii pe care i-ai fi dat pe masaj sau termoterapie (cand esti tratat cu prosoape incalzite asezate pe maini si picioare) scapand de stres la domiciliu prin exercitiile de respiratie pe care le faci in timp ce asculti muzica, intr-o camera abia luminata.

Studiul realizat de specialistii de la un centru de cercetare in domeniul sanatatii din Seattle a aratat ca toate aceste metode dau aceleasi rezultate, cand vine vorba despre eliminarea anxietatii, insa unele au avantajul de a fi gratuite, conform The Telegraph.

In cadrul experimentului, 68 de pacienti suferind de anxietate au fost impartiti in mai multe grupe, beneficiind de cate 10 sedinte de terapie alternativa. In urma acestor sedinte, s-a dovedit ca sesiunile de masaj, menite sa inlature anxietatea, desfasurate in incaperi cu muzica in surdina si lumina confuza, nu au dat rezultate mai bune decat termoterapia sau relaxarea pe o muzica buna, in surdina, intovarasita de exercitii de respiratie.

In urma sesiunilor de relaxare, toti pacientii au inregistrat o ameliorare de circa 40% la sfarsitul celor 12 saptamani de "tratament". 3 luni mai tarziu, ameliorarea a fost chiar de 50% in toate cazurile, indiferent de tratament.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/03-11-2010/beneficiile-masajului-exagerate-1001617




Beneficiile masajului, exagerate - articole medicale - startsanatate