ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Bill Gates vrea sa extermine malaria cu guma de mestecat si ciocolata - articole medicale

Bill Gates vrea sa extermine malaria cu guma de mestecat si ciocolataCel mai bogat om al lumii, filantropul Bill Gates, a donat recent bani pentru cercetarea in domeniul malariei, program in care medicamentele acceptate sunt guma de mestecat si ciocolata.

Miliardarul este convins ca aceste doua ingrediente sunt noile arme in lupta cu malaria, boala ce face inca ravagii in tarile din lumea a treia.

Guma de mestecat va fi folosita in loc de mostra de sange, pentru detectarea bolii, nemaifiind astfel nevoie de intepatura, relateaza The Telegraph.

Procedeul, de dorit in cazul copiilor, este lipsit de durere si nici nu e nevoie de prea multa aparatura pentru analiza mostrei imbibata in saliva.

Cat despre ciocolata, se crede ca aceasta coboara nivelul colesterolului. Iar cum parazitul care declanseaza malaria se hraneste cu grasimi, acesta va fi astfel exterminat de foame.

Acest medicament va fi administrat copiilor sub forma de bautura, un fel de ciocolata fierbinte, a explicat omul de stiinta care a primit fonduri pentru cercetarea in acest domeniu, Steven Maranz.

Acesta explica faptul ca se doreste exterminarea unei parti din paraziti, lasandu-se totusi indeajuns de multi in sange pentru ca pacientii sa dezvolte rezistenta la malarie.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/10-21-2009/bill-gates-vrea-sa-extermine-malaria-cu-guma-de-mestecat-si-ciocolata-926595




Bill Gates vrea sa extermine malaria cu guma de mestecat si ciocolata - articole medicale - startsanatate