ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Bolile la care esti predispus, in functie de grupa de sange - articole medicale

Bolile la care esti predispus, in functie de grupa de sangePoate ca faci tot ce-ti sta in putinta pentru a manca sanatos, a face sport si a incerca sa ai o stare psihica buna. Insa indiferent de eforturile tale, ce ti-e scris in grupa de sange, in frunte ti-e pus.

Cu alte cuvinte, in functie de grupa de sange esti predispus sau dimpotriva, ferit, de unele afectiuni, conform boli coronariene. Regula nu e insa valabila in cazul celor carora le curge prin vine sange din grupa 0. Desi au aceasta gena, ele nu au si sensibilitatea aferenta, dupa cum a aratat un studiu realizat la Universitatea Pennsylvania.

In plus, pentru cei cu grupa de sange 0 malaria nu e o boala fatala, nici sifilisul, cancerul gastric sau tuberculoza. Insa riscul de ulcer peptic este mare, la fel si cel de a se imbolnavi de holera. Tot pe ei ii ataca cel mai rau tantarii.

Un studiu realizat in Danemarca a aratat si ca barbatii cu aceasta grupa de sange prezinta un risc mare de obezitate, mai ales daca sunt expusi multor poluanti la locul de munca.

Grupa A2

Multe studii au aratat ca persoanele cu aceasta grupa de sange prezinta risc mare de cancer gastric, fara a se cunoaste cu exactitate cauza. O teorie este aceea ca sunt mai sensibili la efectele alcoolului si fumatului.

Pe de alta parte, insa, femeile cu grupa A2 sunt mai fertile, ramanand mai adesea gravide.

Grupa AB4

Cei cu cea mai rara grupa de sange nu prea au fost supusi multor studii. Totusi, se pare ca sunt mai sensibil la infectiile respiratorii si ale urechilor, la paraziti, anemie si cele mai multe tipuri de cancer. Tot ei trebuie sa-si monotorizeze atent inima, fiind predispusi formarii cheagurilor de sange si atacurilor cardiace.

Femeile sunt mai vulnerabile la cancer pancreatic si ovarian, tot ele fiind predispuse si pre-eclampsiei.

Grupa B3

Persoanele cu grapa de sange B3 sunt rezistente la atacuri de cord, boli de inima, cancer si cele mai multe dintre bolile grave moderne. Insa sunt predispuse la atacuri cerebrale si boli cauzate de functionarea defectuasa a sistemului imunitar, riscand sa sufere de sindromul oboselii cronice, lupus si scleroza multipla.


http://www.ziare.com/viata-sanatoasa/boli/bolile-la-care-esti-predispus-in-functie-de-grupa-de-sange-1182022




Bolile la care esti predispus, in functie de grupa de sange - articole medicale - startsanatate