ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Broccoli, remediu pentru cancerul la san - articole medicale

Broccoli, remediu pentru cancerul la sanBroccoli este o leguma originara din Calabria, Italia. A fost delicatesa in timpul Imperiului Roman dar, treptat, interesul pentru consumarea sa a scazut. Mai tarziu, broccoli s-a redescoperit nu numai ca o superleguma, dar si ca remediu eficient impotriva cancerului la san.

Specialistii americani sustin ca broccoli este aliatul femeilor in lupta cu aceasta boala cumplita, prin continutul bogat de vitamine, minerale si alte substante benefice pentru organism, informeaza guide2herbalremedies.com.

100 de grame de broccoli contin 25 de calorii, dar si fosfor, potasiu, magneziu, fier, zinc, vitamina C, B, E, K si A sau acid folic. Metoda optima de a beneficia de toti nutrientii continuti este sa consumam broccoli la cuptor.

Isi pastreaza toate vitaminele si proteinele, intr-o forma chiar mai buna decat daca leguma ar fi consumata fiarta. Intareste sistemul imunitar si grabeste detoxifierea organismului. Este leguma ideala pentru tratarea anemiilor, problemelor ficatului si infectiilor stomacale.

Dieta cu broccoli se recomanda femeilor pentru prevenirea si tratarea cancerului, ca de altfel toate legumele din aceasta categorie. Stimuleaza activitatea ficatului, care va functiona normal si va bloca formarea de celule canceroase.

Poti prepara acasa o reteta de salata hranitoare, din broccoli, lasata la cuptor zece minute, putine afine, sunca, ceapa, sare si piper dupa gust. Nu numai ca stimuleaza activitatea ficatului, dar reteta are si proprietati antibiotice, prin afinele si ceapa continuta.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/11-17-2009/broccoli-remediu-pentru-cancerul-la-san-952647




Broccoli, remediu pentru cancerul la san - articole medicale - startsanatate