ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Bucataria ta, o farmacie - articole medicale

Bucataria ta, o farmacieTratamentele naturiste sunt preferate in detrimentul celor medicamentoase pentru ca sunt usor de urmat si au un efect de lunga durata.

Plantele si legumele cu efect curativ vin in completarea si condimentarea mancarii si tocmai de aceea bucataria este de fapt o mica farmacie naturista la care poti apela de fiecare data, cu un minim de efort si maxima eficienta, informeaza suite101.com.

Ceapa, usturoiul, ardeiul, castravetii, spanacul, salata, varza si rosiile pe care le consumi in mod regulat fac minuni pentru starea ta de santate.

Racelile, problemele digestive, anemiile sau simptomele asociate afectiunilor circulatorii dispar dupa o dieta din plante si legume proaspete.

Sfatul medicului specialist insa este absolut necesar in aceste cazuri, pentru ca doza si modul de administrare sa fie corecte si sa asigure eficienta tratamentului.

Mancarea condimentata necorespunzator, consumata in exces, poate dauna gatului si tenului tau, iar primele efecte se vad imediat. Apar rapid iritatiile si tenul imbacsit, iar remediul este reducerea consumului.

Administrate corespunzator insa, la ore fixe, dupa sfatul medicului, alimentele din bucatarie vor fi salvarea starii de oboseala, epuizare fizica, psihica si frumusete naturala.

Mai mult, folosirea alimentelor din bucatarie in scop terapeutic este o solutie eficienta pentru fiecare pentru ca tratamentul poate deveni in scurt timp un adevarat mod de viata, la care nu poti renunta imediat dupa ce ai tratat afectiunea.

Specialistii americani au alcatuit un top al celor mai utilizate si eficiente alimente care se gasesc in bucataria fiecarei gospodine si se pot folosi ca tratament.

Bucataria, remediul tau

Patrunjelul, mararul si leusteanul sunt nelipsite din orice mancare. Putini stiu insa ca gustul lor aromat si deosebit este dublat de continutul de vitamine, necesar pentru tratarea oricaror afectiuni.

Patrunjelul este o sursa sigura de vitamina C si minerale. Este ideal pentru tratarea afectiunilor urinare si are proprietati diuretice.

Mai mult, consumat proaspat, indeparteaza respiratia urat mirositoare si are proprietati dezinfectante.

Poate fi folosit si ca tonic pentru perioadele stresante si solicitante, mai ales in sezonul cald, cand epuizarea fizica se instaleaza rapid.

Daca preferi bucataria italieneasca, in mod sigur nu iti lipseste din casa rozmarinul. El este insa si un remediu traditional pentru imbunatatirea memoriei si un bun energizant.

Salvia si usturoiul, adaugate in orice sos pentru aroma deosebita, sunt ideale pentru a te scapa de racelile care apar frecvent in sezonul rece.

Nu uita de mierea din ceai, care este un dezinfectant perfect si are proprietati antibiotice. Te poate scapa de orice infectie si mai mult, face minuni pentru tenul tau, pielea uscata si nehranita sau parul lipsit de vigoare si stralucire.

Nu uita de oauale de la micul dejun, pe care le poti folosi in componenta mastilor cosmetice, pentru continutul nutritiv ridicat.

Ardeiul rosu lupta eficient impotriva bacteriilor si germenilor. Opreste sangerarile si este ideal pentru orice cura de slabire. In sezonul cald, te protejeaza de radiatiile solare, iar in cel rece te scapa de raceli.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/09-17-2009/bucataria-ta-o-farmacie-888804




Bucataria ta, o farmacie - articole medicale - startsanatate