ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Budokon, noua metoda de intretinere corporala - articole medicale

Budokon, noua metoda de intretinere corporalaBudokon este cea mai noua metoda de intretinere corporala, mult mai populara decat yoga si mai eficienta decat exercitiile pilates.

Budokon combina exercitiile de intretinere cu principiile generale si practicile artelor martiale.

Tehnica de intretinere Budokon a fost creata in anul 2000 de catre instructorul de fitness american Cameron Shayne. Cuvantul "budokon", in japoneza, se poate traduce prin "stilul luptatorului spiritual", informeaza Healthnews.com.

Seturile de exercitii sunt de fapt tehnici de concentrare si constientizare a intregului trup si a necesitatilor sale. Creatoarea tehnicii de intretinere a spus ca Budokon este de fapt "arta vie", care are efecte asupra fiecarei miscari corporale si decizii interioare.

Shayne a spus ca Budokon este mai mult un stil de viata sanatos decat o tehnica de intretinere corporala pentru care optezi saptamanal. Principiile generale ale practicii pornesc de la o alimentatie sanatoasa si o viata echilibrata.

Astfel, cei care opteaza pentru tehnica de intretinere Budokon, vor evita excesele, consumul de alcool, grasimile si dulciurile. Alimentele indicate sunt carnea slaba, legumele, fructele si indulcitorii naturali.

Exercitiile in sine sunt miscari preluate din artele martiale si executate in ritmul batailor inimii. In prima faza trebuie atinsa starea de concentrare, dupa care, ritmul exercitiilor va fi impus de cel cardiac.

Initiatoarea acestei tehnici, Cameron Shayne, a spus ca nu se teme de aparentele superficiale ale metodei sale de intretinere corporala. Mai mult, ea este convinsa ca Budokon va deveni in curand noua tendinta in rutina exercitiilor fizice practicate de vedete.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/05-20-2009/budokon-noua-metoda-de-intretinere-corporala-757881




Budokon, noua metoda de intretinere corporala - articole medicale - startsanatate