ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Cancerul, provocat de apa de la robinet? - articole medicale

Cancerul, provocat de apa de la robinet?Apa care curge la robinet poate avea un efect foarte neplacut asupra sanatatii noastre. Specialistii afirma ca procesul de dezinfectare a conductelor cu ajutorul clorului este de vina pentru aparitia unor afectiuni precum cancerul.

Expertii din Australia afirma ca micro-organismele prezente in apa sunt distruse de clorul pus in aceasta, insa acest proces da nastere unor produse reziduale, scrie news.com.au. Aceste produse chimice se numesc trihalometani, ele aparand dupa ce clorul reactioneaza in prezenta produselor organice din apa.

Cei mai expusi problemelor provocate de apa de la robinet sunt oamenii care au sistemul imunitar slabit. Printre afectiunile pe care le pot face oamenii din aceasta cauza se numara cancerul la vezica urinara, dar si probleme de fertilitate. Ca masura de preventie, se indica instalarea unui filtru la robinet.

Profesorul Ian Olver, specialist in oncologie, spune ca nu exista dovezi de aparitie a cancerului la oameni, din aceasta cauza, dar el a aparut la unele animale expuse acestor factori. Pe de alta parte, alti specialisti sustin ca, daca apa nu este dezinfectata bine, riscurile sunt si mai mari.


http://www.ziare.com/viata-sanatoasa/apa/cancerul-provocat-de-apa-de-la-robinet-1195664




Cancerul, provocat de apa de la robinet? - articole medicale - startsanatate