ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Cantarul de baie care te da de gol pe Twitter - articole medicale

Cantarul de baie care te da de gol pe TwitterUn nou cantar de baie electronic ce foloseste tehnologie wireless de conectare la Internet trimite cele mai noi informatii legate de greutatea ta si procentul de grasime corporala direct pe pagina ta web personala, telefonul iPhone sau pe contul tau de Twitter.

Inventia ii apartine companiei franceze Withings, care a indraznit pentru prima data sa conecteze la Internet un banal cantar de baie, cu rezultate spectaculoase, scrie LA Times.

Nu trebuie decat sa pasesti pe cantar, iar greutatea ta va fi incarcata automat pe o pagina de Internet sau in memoria telefonului iPhone, unde iti vei putea urmari apoi evolutia in timp, inclusiv prin intermediul unor grafice.

Mai nou, compania a introdus si o aplicatie prin intermediul careia rezultatele inregistrate de cantar vor fi postate pe reteaua sociala Twitter, ce are rolul de a-i motiva pe oameni sa obtina rezultatele dorite, impartasind progresele facute cu prietenii lor virtuali.

De asemenea, cantarul electronic poate fi folosit impreuna cu familia sau prietenii, intrucat poate recunoaste opt utilizatori diferiti, si poate calcula si indexul de greutate corporala.

Aparatul poate fi cumparat, in Satele Unite, cu 159 de dolari.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/11-11-2009/cantarul-de-baie-care-te-da-de-gol-pe-twitter-947790




Cantarul de baie care te da de gol pe Twitter - articole medicale - startsanatate