ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Cartofii prajiti te fac mai calm si mai vesel - articole medicale

Cartofii prajiti te fac mai calm si mai veselCartofii prajiti pot imbunatati starea de spirit a oamenilor, facandu-i mai calmi si mai veseli, dupa cum au descoperit oamenii de stiinta.

Expertii sunt de parere ca acest lucru se intampla datorita carbohidratilor din cartofi sau datorita faptului ca aceste alimente sunt asociate cu evenimente placute, precum un concediu pe litoralul marii, informeaza Telegraph.

La studiu au participat 60 de persoane care au vizionat un filmulet de cinci minute cu atacul de la Hiroshima. Dupa vizionare, o jumatate dintre ei a primit o revista, in timp ce cealalta jumatate a primit un bol cu cartofi prajiti. Ei au completat cate un chestionar inainte si dupa vizionarea filmului si dupa ce au terminat de citit sau de mancat alimentele.

"Datele psihologice au aratat ca cei care erau deprimati s-au simtit mai bine dupa ce au mancat cartofi prajiti", a declarat doctorul Mike Green, de la Universitatea Aston. Starea de calm a revenit dupa aproximativ 20 de minute.

Doctorul spune ca acest lucru s-ar putea datora componentelor nutritionale din cartofi sau pur si simplu pentru ca acestia declanseaza o senzatie placuta.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/02-15-2010/cartofii-prajiti-te-fac-mai-calm-si-mai-vesel-995321




Cartofii prajiti te fac mai calm si mai vesel - articole medicale - startsanatate