ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Cat de bun este avocado pentru sanatatea ta - articole medicale

Cat de bun este avocado pentru sanatatea taIn afara gustului foarte bun, avocado este un aliment sanatos. Avocado este cunoscut pentru substantele sale nutritive, precum vitamina A, vitamina C, vitamina B6, vitamina E, vitamina K, acid folic, cupru, potasiu si magneziu. Afla in continuare cat de benefic este avocado.

Un fruct de avocado contine 30 de grame de grasimi, iar 20% din acestea sunt grasimi mono-saturate, ce sunt benefice pentru sanatate, aminteste Fructele de avocado contin aproape 20 de vitamine

Numeroase studii recente au demonstrat ca acidul oleic, prezent in avocado, este benefic in prevenirea cancerului de san si cancerul de prostata.

Valoarea nutritionala a avocado este de necontestat cand vine vorba de carotenoide. Studiile au aratat ca carotenoidele sunt absorbite mai bine de oamenii care consuma avocado.

De asemenea, avocado contine luteina, buna pentru a preveni problemele cu ochii, printre care cataracta si degenerescenta maculara.

Uleiul de avocado este foarte bun pentru par, fiind folosit ca un tonic.

Un alt tip de cancer ce poate fi prevenit cu avocado este cancerul oral. Acest lucru se datoreaza fitonutrientilor din acest fruct.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/02-22-2010/cat-de-bun-este-avocado-pentru-sanatatea-ta-997189




Cat de bun este avocado pentru sanatatea ta - articole medicale - startsanatate