ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Cat poti tine carnea in frigider sau congelator - articole medicale

Cat poti tine carnea in frigider sau congelatorDe multe ori iti pui intrebarea daca este bine sa congelezi sau sa refrigerezi carnea pe care o cumperi, astfel incat aceasta sa fie consumata in deplina siguranta.

Ideea este ca timpul si metoda de pastrare a carnii depinde de tipul acesteia, conform Reader's Digest. Spre exemplu, carnea cruda de pui poate sta in frigider doar 1-2 zile si pana la un an in congelator. Puiul gatit poate fi refrigerat cateva zile si congelat nu mai mult de 2-6 luni.

Carnea rosie cruda, cum ar fi cea de porc, poate sa fie tinuta in frigider pana la 5 zile si inghetata 4-12 luni. Cea gatita sta lejer 3-4 zile la racoare si 2-6 luni inghetata.

Sunca este buna de mancat si dupa o saptamana in frigider, dar carnatii cruzi nu este bine sa depaseasca 2 zile. Ambele rezista congelate cam o luna.

Ouale pot fi tinute la frigider pana la o luna, in cazul in care sunt crude, dar nu mai mult de o saptamana, daca sunt fierte. Doar albusul de ou sau cele batute pot fi congelate si tinute la rece chiar si un an. Albusurile si galbenusurile separate trebuie aruncate din frigider dupa 3-5 zile.

Salatele ce au carne sau oua nu trebuie sa zaboveasca nici ele in frigider mai mult de 3-5 zile.


http://www.ziare.com/viata-sanatoasa/sanatate/cat-poti-tine-carnea-in-frigider-sau-congelator-1172317




Cat poti tine carnea in frigider sau congelator - articole medicale - startsanatate