ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Cat te costa sa mergi la spa in Capitala - articole medicale

Cat te costa sa mergi la spa in CapitalaCand a aparut primul Centru spa in Bucuresti patronii isi permiteau sa aiba preturi foarte mari, insa de cand numarul lor s-a inmultit, cifrele de afaceri au scazut iar patronii au fost nevoiti sa mai scada din preturi.

"Avem un meniu editie limitata, care cuprinde terapii in exclusivitate in Romania, cum ar fi masajul cu scoici tigrate sau masajul cu pietre calde si reci", afirma Liliana Paraipan, proprietara primului centru deschis la Bucuresti, Eden, potrivit Gandul.

Lista preturilor cuprinde Damask Rose Ceremony (3 ore - 660 de lei), Sushi & Spa for Couples (2 ore - 550 de lei), Tropical Deaging Face & Body Ritual (2 ore - 549 de lei), Wine Spirit in the Spa (2 ore - 450 de lei) si Honey Moon Face & Body Ritual (2 ore - 371 de lei).

Natura Spa & Wellness a introdus terapiile alternative precum reiki sau ayurveda. Cele mai scumpe servicii sunt tratamentul facial UM O cu masca de aur (675 de lei), UM O Facial Super Deep (225 de lei), masajul cu pietre calde Sassi dei Vulcano, masajul Pantai Luar (220 de lei), impachetarea Universal Contour Wrap pentru detoxifiere si scaderea in centimetri (200 de lei) si impachetari pe patul cu apa (180 de lei).

La Studio Fusion & Urban Day Spa cele mai scumpe pachete oferite sunt Queen for a Day (600 de lei), Bride (500 de lei), tratamentul facial Vital Intense Yon-Ka (350 de lei), tratament facial Optimizer Yon-Ka (350 de lei) si tratamentul facial Le Grand Clasique Yon-Ka (300 de lei).

Un alt centru spa din Capitala este World Class Academy. Aici un abonament VIP - full time pentru 12 luni costa 8.300 de lei, tratamentul facial Caviar & Escutos - 463 de lei, Hydradermie Lift De Luxe - 421 de lei, Caviar For Men - 379 de lei si Aromatherapy Face & Body Massage - 337 de lei.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/09-03-2009/cat-te-costa-sa-mergi-la-spa-in-capitala-874210




Cat te costa sa mergi la spa in Capitala - articole medicale - startsanatate