ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Cauze posibile ale durerii de rinichi - articole medicale

Cauze posibile ale durerii de rinichiO mare parte dintre noi am experimentat durerea de rinichi. Asta inseamna ca stim despre ce este vorba. Specific acestei dureri ar fi faptul ca vine in valuri, adica o simti si apoi te lasa si tot asa, dar si faptul ca uneori poti ramane blocat din cauza sa.

Trebuie sa stii de la inceput ca simptomele infectiilor la rinichi includ febra, transpiratie abundenta, dureri ingrozitoare de spate, voma sau greata, dar pot ajunge pana la dureri in timpul urinarii, piele rosie, culoare ciudata a urinei, miros stanjenitor al acesteia si chiar senzatia ca nu poti sa elimini lichidul. Unii oameni pot simti contractii ale muschilor abdominali, arata Cum sa-ti tii rinichii si arterele curate

Una dintre cele mai cunoscute cauze ale acestei durerii este blocarea fluxului de urina. Acest lucru poate duce la o presiune foarte mare in rinichi sau vezica urinara, iar urmarile sunt destul de grave.

Pietrele la rinichi sunt un alt motiv al necazului pacientilor. Aceasta afectiune reprezinta una dintre formele comune ale tulburarii tractului urinar si este foarte dureroasa. De multe ori, in procesul de curatare, particule mici de cristal, care sunt separate de urina, se acumuleaza in tractul urinar unde, uneori, se transforma in substante sau mase dure cunoscute ca pietre la rinichi.

Ochii umflati pot trada probleme ale rinichilor

Atunci cand se formeaza aceste pietre ele nu numai ca provoaca durere, ci pot duce la mai multe simptome. Problema este ca daca acestea nu cauzeaza durere pacientul nu isi da seama de ceea ce sufera, doar daca este supus unui examen cu raze X.

Un alt motiv pentru durerile de rinichi este tuberculoza renala. Desi de obicei tuberculoza afecteaza plamanii sunt cazuri in care ataca si alte organe, printre care se numara si rinichii. Din pacate, aceasta afectiune se observa foarte greu.


http://www.ziare.com/viata-sanatoasa/boli/cauze-posibile-ale-durerii-de-rinichi-1190119




Cauze posibile ale durerii de rinichi - articole medicale - startsanatate