ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Ce plante te pot ajuta sa slabesti - articole medicale

Ce plante te pot ajuta sa slabestiAi castigat cateva kilograme in plus si esti hotarat sa tii din nou un regim alimentar strict. Pentru ca toate celelalte diete nu au avut rezultatele asteptate, poti incerca reteta naturista de slabit.

Plantele care au efect asupra imbunatatirii digestiei pot fi considerate adevarate secrete ale dietei. Aloe vera, carceii sau ceaiul verde, produse care pot fi gasite in magazinele naturiste, iti pot reda talia de viespe, informeaza herbalremedypro.com.

Asiaticii folosesc plantele pentru sanatate si ingrijire inca din cele mai vechi timpuri. Tocmai de aceea, plantele recomandate in curele de slabire au si alte numeroase intrebuintari, iar aceste diete sunt benefice nu numai pentru reglarea greutatii dar si a echilibrului metabolic.

Aloe vera este binecunoscuta deja pentru proprietatile sale antiseptice si antibiotice. Un alt rol foarte important al plantei este de a regla digestia si este remediul perfect impotriva constipatiei. Tocmai de aceea se foloseste cu succes in curele de slabire.

Carceii, plante controversate in Statele Unite, intra in componenta multor pastile de slabit. Au rolul de a regla apetitul si de a restabili echilibrul metabolic. Daca nu te poti ridica de la masa pentru ca intotdeauna mai ai ceva de servit, carceii sunt remediul perfect.

El poate fi administrat insa numai la recomandarea medicului, pentru ca iti poate afecta sanatatea inimii si dauneaza hipertensivilor.

Ceaiul verde este si el remediul perfect pentru orice dieta. Regleaza digestia si este cel mai bun lichid dupa o masa copioasa. Nutritionistii recomanda trei cani de ceai intre mese, iar organismul isi va regla singur apetitul si digestia.

Daca vrei sa urmezi o dieta pe baza de plante, este necesar insa sfatul medicului tau, pentru evitarea complicatiilor. Multe dintre aceste remedii naturale actioneaza asupra tensiunii arteriale si activitatii cardiace, daca nu sunt respectate dozele recomandate de catre specialist.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/09-30-2009/ce-plante-te-pot-ajuta-sa-slabesti-902720




Ce plante te pot ajuta sa slabesti - articole medicale - startsanatate