ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Ce produse nu isi gasesc locul in baia ta - articole medicale

Ce produse nu isi gasesc locul in baia taProdusele de curatenie pe care le folosesti saptamanal iti pot afecta sanatatea daca nu respecti intocmai modul lor de folosire.

Poti sa inlocuiesti produsele toxice cu altele care nu dauneaza sanatatii tale. Vei avea o baie ecologica, din care vor lipsi compusii chimici care sufera transformari la temperaturi ridicate, informeaza care2.com.

Citeste eticheta produselor pe care le folosesti pentru curatarea baii tale si alege-le pe cele care nu contin produsi chimici, daunatori pielii tale.

Sulfatul laurit de sodiu (SLS) este un detergent sintetic ce irita pielea si dauneaza sanatatii ochilor. Pielea devine sensibila, iar bacteriile si agentii nocivi vor ataca mai usor epiderma.

Parfumurile sintetice care se gasesc in produsele de curatare contin 200 de ingrediente care dauneaza sanatatii pielii, provocand iritatii. Specialistii recomanda inlocuirea lor cu parfumurile naturale, esentele florale, cu care poti improspata mirosul baii tale.

Dietanolamina (DEA) si trietanolamina (TEA) sunt compusi continuti de sapunuri, in special cele lichide, care produc reactii alergice si usuca pielea. Parabenul (E210 sau acidul benzoic) si derivatii acestuia sunt continuti de produsele cosmetice, sampoane si creme, iar studiile specialistilor americani au aratat ca acest compus favorizeaza aparitia cancerului.

Pentru a evita toate efectele nocive ale compusilor chimici, prefera produsele naturiste, care nu dauneaza pielii, extractele naturale care ofera parfumul delicat si prospat al baii si pielii tale. Citeste eticheta produselor pe care le folosesti si fa-ti o lista a compusilor chimici care dauneaza sanatatii pentru a nu le adauga in cosul tau de cumparaturi.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/01-18-2010/ce-produse-nu-isi-gasesc-locul-in-baia-ta-988221




Ce produse nu isi gasesc locul in baia ta - articole medicale - startsanatate