ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Ce sa faci pentru un metabolism accelerat - articole medicale

Ce sa faci pentru un metabolism acceleratSe intampla sa mai auzim persoane mai plinute ca se scuza pentru aspectul lor spunand ca e de vina metabolismul.

Insa aceasta scuza nu mai poate fi folosita deoarece medicii au dovedit ca exista metode care sa accelereze metabolismul, potrivit celor de la All women's talk.

Exercitiile fizice facute cu regularitate ajuta la arderea caloriilor pe termen scurt, dar duc si la accelerarea metabolismului pe termen lung. Asta din cauza ca muschii ard mai multe calorii decat grasimea.

Se poate ca metabolismul unor persoane sa fie dereglat din cauza ca sufera de afectiuni ale tiroidei, care pot fi si ereditare. Daca ai astfel de probleme, este bine sa consulti un medic si sa iti faci niste analize pentru a vedea daca tiroida ta functioneaza asa cum trebuie.

Fii rezonabil atunci cand este vorba de corpul tau si in cazul in care recurgi la schimbari nu te astepta sa obtii rezultate in scurt timp. Pentru un metabolism accelerat consuma ardei rosii ca gustare. Dar si mancare picanta te ajuta de asemenea sa rezolvi aceasta problema.

Bea ceai verde, pentru ca acesta contine o substanta care ajuta metabolismul mai mult decat ardeiul iute.

Mananca portii mai mici, dar mai des, cel putin cinci mese pe zi. De asemenea, trebuie sa fii atent tot timpul la ce mananci. Daca vei tine dieta o saptamana si in restul vei manca orice o sa te ingrasi din nou.

Metabolismul incetineste odata cu inaintarea in varsta. O data la zece ani metabolismul nostru pierde 5% din viteza. Si nu in ultimul rand trebuie sa iti monitorizezi cu atentie greutatea si sa eviti excesele alimentare. Doar se stie ca e mai bine sa previi decat sa tratezi.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/11-05-2009/ce-sa-faci-pentru-un-metabolism-accelerat-942440




Ce sa faci pentru un metabolism accelerat - articole medicale - startsanatate