ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Ce sa mananci ca sa ai un abdomen plat - articole medicale

Ce sa mananci ca sa ai un abdomen platDietele si regimurile de slabire au inceput sa devina un fel de a fi, un stil de viata.

Insa nu toate dietele pe care le gasim pe internet sau in revistele pentru femei sunt sanatoase pentru corpul nostru.

Cea mai recenta cercetare realizata de nutritionistii de la Spitalul Universitar din Copenhaga anunta ca cea mai recomandata metoda de a pierde din greutate este inlocuirea carhohidratilor din zahar si cereale rafinate cu carbohidratii din fructe si legume, informeaza site-ul ediet.

Daca vei consuma fructe si legume bogate in fibre te vei simti plina de energie pentru o perioada mai lunga de timp. Nutritionistii spun ca portocalele fac parte din categoria alimentelor care te ajuta sa iti pastrezi abdomenul plat. Produsele lactate cu un procent mic de grasime cum ar fi iaurtul slab si laptele degresat te ajuta sa te mentii in forma.

Seleniumul este o alta substanta care te ajuta sa ai silueta dorita. Gasiti un continut bogat de seleniu in cereale integrale, nuci si fructe de mare. Un pahar de vin rosu pe zi te relaxeaza si te ajuta sa pierzi din greutate.

Si nu in ultimul rand trebuie sa consumati grasimi bune. Grasimile monosaturate le veti gasi in peste, ulei de masline si avocado.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/09-18-2008/ce-sa-mananci-ca-sa-ai-un-abdomen-plat-415500




Ce sa mananci ca sa ai un abdomen plat - articole medicale - startsanatate