ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Ce sa mananci daca ai hipertensiune - articole medicale

Ce sa mananci daca ai hipertensiuneDaca te confrunti cu asa ceva sau daca doar incerci sa eviti hipertensiunea, exista cateva reguli de alimentatie pe care trebuie sa le respecti. In general, acestea se refera la un continut mic de sodiu, grasimi, dar bogat in calciu, potasiu si magneziu.

Pericolul principal il constituie mancarea procesata, bogata in sodiu, relateaza Health. Daca poti, renunta complet la sare, inlocuind-o cu un substitut.

Pentru un surplus de potasiu, se recomanda fructele si legumele. Lactatele sunt excelente surse de magneziu si calciu si sub nicio forma nu trebuie sa lipseasca din alimentatie.

Doar 30% din totalul zilnic de calorii trebuie sa provina din grasimi. Dintre acestea, doar 7 pana la 10% pot proveni din grasimile saturate. Acestea se gasesc in carne, branza, unt, mancaruri de tip fast-food sau alte alimente procesate.

Dieta vegetariana, bogata in fibre, cereale, nuci si seminte, dar si grasimi nesaturate, este perfecta daca iti doresti sa tii sub control presiunea arteriala. Acest tip de dieta este excelent si in prevenirea bolilor de inima si accidentelor cerebrale.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/12-17-2009/ce-sa-mananci-daca-ai-hipertensiune-978144




Ce sa mananci daca ai hipertensiune - articole medicale - startsanatate