ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Ce si cand sa mananci ca sa fii in forma - articole medicale

Ce si cand sa mananci ca sa fii in formaPresupunand ca ai inteles importanta sportului in viata ta si ca ai trecut peste scuzele gen "N-am timp azi!" sau "La mine nu functioneaza!", nutritionistii britanici te sfatuiesc ce si cand sa mananci pentru ca exercitiile pe care le faci sa-si atinga scopul.

Potrivit acestora, trebuie sa decizi care este tinta exercitiilor pe care le faci: dezvoltarea masei musculare, marirea rezistentei organismului sau pierderea kilogramelor in plus, relateaza Daily Mail.

Daca se urmareste marirea masei musculare, proteinele nu trebuie sa lipseasca din dieta. Ceea ce inseamna ca pestele si carnea sunt la loc de frunte la orice masa.

In loc de desert este binevenita o bautura bogata in carbohidrati si proteine, care favorizeaza cresterea masei musculare.

Bananele maresc rezistenta organismului

In cazul in care sportul ocupa deja un rol important in viata ta, atunci marirea rezistentei, in caz de efort, ar putea fi tinta ta. In aceasta situatie, se recomanda consumul de banane, avocado si musli.

Daca vara la mare nu ti-a redus numarul si amploarea colaceilor de burtica, atunci poate ca nu practici sporturile recomandate: ciclism si jogging.

In plus, potrivit expertului in nutritie Joanna Hall, poate ca nu ai mancat inainte si dupa exdercitiile fizice sau nu ai consumat ce trebuie.

Se recomanda alimentele bogate in carbohidrati, deoarece metabolismul este foarte rapid in cazul practicarii ciclismului sau joggingului.

In cazul in care faci sport regulat, se impune o "portie" suplimentara de antioxidanti. Cu cat lucrezi mai intens, cu atat mai multi antioxidanti, care protejeaza celulele de actiunea daunatoare a radicalilor liberi, trebuie consumati.

Vitaminele A, C si E, zinc, seleniu si acizii Omega 3, antioxidanti puternici, nu trebuie sa lipseasca din alimentatia unui om activ.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/08-25-2008/ce-si-cand-sa-mananci-ca-sa-fii-in-forma-394442




Ce si cand sa mananci ca sa fii in forma - articole medicale - startsanatate