ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Ce trebuie sa contina dulapiorul medicinal - articole medicale

Ce trebuie sa contina dulapiorul medicinalDurerile de cap, de stomac, de gat sau de masele trec cu ajutorul medicamentelor. Dar ce faci daca nu ai medicamente acasa? O sa suferi foarte mult. Asa ca ia masuri de precautie pentru a nu iti strica toata ziua din cauza unei dureri de cap sau de gat.

How Stuff Works iti propune cateva lucruri ce nu trebuie sa lipseasca din dulapul tau medicinal, pentru a putea face fata unei situatii de urgenta.

Bandajele adezive trebuie sa se regaseasca neaparat in dulapul tau. Acestea te vor ajuta in momentele in care te-ai taiat in bucatarie, in timp ce iti faceai manichiura sau intr-o foaie de hartie. Daca sangerarea nu se opreste pentru mult timp, mergi la doctor, exista riscul ca taiatura sa fie mai grava, chiar daca nu pare.

Tifonul steril sau benzile medicale sunt bune pentru leziunile mai mari, la care bandajele adezive nu ar face fata.

Din dulap nu trebuie sa lipseasca unghiera. Atunci cand ti se agata o unghie si nu gasesti imediat ceva pentru a remedia situatia, esti tentat sa lasi lucrurile asa. Problema e ca o unghie agatata se poate rupe foarte rau si sa ti se infecteze degetul.

Atunci cand te tai cum dezinfectezi rana? Chiar daca apa si sapunul sunt bune, antisepticul ajuta la reducerea riscului de infectie. Exista foarte multe tipuri de antiseptice, unele dintre ele reducand durerea.

In momentele in care ai dureri musculare o crema speciala poate face minuni. Unele studii au demonstrat ca acestea sunt mai eficiente decat pastilele.

O penseta te poate ajuta sa elimini lucrurile depuse sub piele sau din piele. De asemenea, penseta te va ajuta pentru indepartarea firelor de par nedorite.

Daca te speli pe dinti, insa nu folosesti ata dentara nu ai scapat de toate bacteriile din gura. Ai grija de dintii tai si foloseste ata dentara dupa fiecare masa.

Toata lumea trebuie sa aiba un termometru la indemana pentru a putea afla temperatura corpului. Ai grija sa alegi un termometru digital electronic si evita-le pe cele cu mercur. Mercurul este o neurotoxina care otraveste sistemul nervos, care afecteaza creierul, maduva spinarii, rinichii si ficatul.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/08-08-2009/weekend-ce-trebuie-sa-contina-dulapiorul-medicinal-845823




Ce trebuie sa contina dulapiorul medicinal - articole medicale - startsanatate