ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Ceaiul de iasomie si efectele sale asupra sanatatii - articole medicale

Ceaiul de iasomie si efectele sale asupra sanatatiiBogat in antioxidanti, ceaiul de iasomie previne cancerul, presiunea arteriala mare, atacul cerebral sau stopul cardiac, el coborand si nivelul colesterolului.

Ceaiul de iasomie se produce in China de 700 de ani si este unul dintre cele mai populare ceaiuri din aceasta tara mare consumatoare de infuzii de plante. Pentru ca ceaiul de iasomie se face folosind si ceaiul verde, langa care se aseaza petale de iasomie, beneficiile sunt aproape duble.

Studiile realizate in China au aratat ca ceaiurile nefermentate, care sunt si mai bogate in antioxidanti, din care fac parte si cel de iasomie, dar si cel verde, dau consumatorilor un risc micsorat de cancer.

In aceasta grupa a ceaiurilor nefermentate nu intra si ceaiul negru, conform Livestrong.com.

In plus, mirosul emanat de ceaiul verde are efecte sedative. Acestea au fost verificate in cadrul unui studiu publicat de European Journal of Applied Physiology, care a mai aratat ca si ceaiul de lavanda are aceleasi proprietati. Ambele se dovedesc extrem de benefice in cazul presiunii arteriale mari cauzate de stres.

Un alt studiu realizat in China, pe voluntari din 12 provincii, a aratat ca exista o legatura si intre consumul de ceai de iasomie si atacul cerebral. Cu cat mai mult este consumat, cu atat riscul de accidente vasculare este mai mic. 150 de grame de ceai pe luna, verde, negru sau de iasomie, micsoreaza considerabil acest risc.

In plus, scad si colesterolul, asociat la randul sau cu o multitudine de boli.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/09-30-2009/ceaiul-de-iasomie-si-efectele-sale-asupra-sanatatii-902913




Ceaiul de iasomie si efectele sale asupra sanatatii - articole medicale - startsanatate