ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Ceaiul verde ar putea imbunatati performantele sportive - articole medicale

Ceaiul verde ar putea imbunatati performantele sportiveCeaiul verde ar putea fi folosit cu succes de atleti sau de catre cei care doresc sa isi mareasca rezistenta fizica, sugereaza un studiu recent.

Pe langa antioxidantii benefici pe care ii contine, care te tin sanatos si iti maresc speranta de viata, ceaiul verde, testat pe soareci de catre cercetatorii niponi, le-a marit acestora considerabil rezistenta, rozatoarele care consumasera timp de 10 saptamani un extract de ceai verde putand inota cu 24% mai mult decat cele care nu au fost tratate cu aceasta bautura.

Conform CookingWell, testele pe oameni urmeaza sa fie facute, dar cercetatorii sunt optimisti cu privire la rezultat, ei preconizand ca 4 cescute pe zi ar trebui ar trebui sa se oglindeasca in performantele sportivilor.

A.S.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/02-04-2010/ceaiul-verde-ar-putea-imbunatati-performantele-sportive-992804




Ceaiul verde ar putea imbunatati performantele sportive - articole medicale - startsanatate