ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Ceaiul verde incetineste imbatranirea - articole medicale

Ceaiul verde incetineste imbatranireaCeaiul verde inseamna mult mai mult decat posibilitatea de a ne relaxa la o ceasca de ceai. Printre multe alte, ceaiul verde ajuta impotriva imbatranirii si reduce riscul aparitiei unei forme de cancer.

Se stie ca vitamina E incetineste degenerarea celulelor si procesul de imbatranire. Ceaiul este de 20 de ori mai activ in acest sens.

Afla in continuare cum poti avea parte de tratamente foarte simple de infrumusetare cu ajutorul ceaiului verde.

Cu ajutorul ceaiului verde si al unui recipient pulverizator poti avea parte de o potie de rasfat foarte usor, te sfatuieste Care 2.

Pune cateva frunze de ceai verde intr-un litru de apa si fierbe timp de 20 de minute. Raceste continutul, pune-l in recipient si pastreaza-l la frigider.

Poti folosi acest spary pe post de un fel de solutie racoritoare, atunci cand te simti fara suflare, obosit sau pur si simplu iti este foarte cald, fa un "dush" cu acest ceai.

De asemenea, atunci cand simti ca picioare tale nu mai fac fata, ofera-le un cadou plin de energie: pulverizeaza putin ceai pe ele.

Ceaiul verde poate fi folosit si pe post de apa de gura.

In cazul taieturilor mici, eruptiilor cutanate sau a escoriatiilor, pune direct pe zona respectiva un tampon de bumbac, pe care initial ai pulverizat putin ceai, si tine-l acolo timp de cinci minute. Poti repeta procedeul de patru ori pe zi.

Pentru a calma durerile provocate de arsurile solare minore, inmoaie o panza in ceai verde si aplic-o pe zona afectata. Tine panza acolo pe 15 minute.

Dupa o zi obositoare, iti poti calma ochii prin aplicarea unor tampoane de bumbac inmuiate in ceai verde si stoarse bine. Stai cu tampoanele de bumbac pe ochi aproximativ 10 minute. In acest fel vei reduce umflaturile ochilor.

Rasfata-ti picioarele si fa-le sa se simta mai bine. Lasa cateva frunze de ceai verde sa se usuce si apoi marunteste-le si pune-le in incaltaminte si sosete.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/09-29-2009/ceaiul-verde-incetineste-imbatranirea-901534




Ceaiul verde incetineste imbatranirea - articole medicale - startsanatate