ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Cele mai bune gustari pentru copilul tau - articole medicale

Cele mai bune gustari pentru copilul tauPentru un parinte exista o lupta constanta pentru a gasi cele mai bune gustari pentru copilul sau. Pentru ca micutii isi iau aproximativ o treime din caloriile zilnice necesare din gustarile de la scoala, acestea trebuie sa fie la fel de importante ca micul dejun sau cina. Afla in continuare care sunt gustarile sanatoase pentru copilul tau.

Naturale, dulci si gustoase, fuctele reprezinta cea mai buna alegere pentru copilul tau, dar si pentru tine, potrivit How Stuff Works. Daca vreti sa le faceti si mai apetisante amesteca-le cu un iaurt scazut in grasimi, sau poti tine in frigider stuguri, pentru o gustare racoroasa de vara. O alternativa foarte populara sunt fructele uscate. Daca pe eticheta nu scrie ca li s-a adaugat zahar, acestea sunt perfecte pentru gustarea copilului tau.



Cerealele sunt o sursa importanta de fibre, foarte importante pentru organism. Din pacate, cerealele preferate de copii sunt pline de zahar. Atunci cand mergi la cumparaturi analizeaza foarte bine eticheta cerealelor pentru a alege tipul potrivit pentru sanatatea micutului tau.



Desi are multe grasimi, untul de arahide contine fibre si proteine. Poti sa il inveti pe copilul tau sa consume untul de arahide pe paine, sau pentru a face o masa cat mai gusoasa, intinde untul pe biscuiti. Incearca sa alegi untul de arahide natural pentru a evita surplusul de zahar si grasimi.



Niciun copil nu poate rezista in fata shakurilor de fructe. Sunt dulci, naturale si reprezinta un mod placut de a adauga vitamine in dieta copilului tau. Nu este recomandat sa cumperi shaurile, ci sa le prepari tu. Poti face un shake din banane, capsuni, iaurt si lapte cu putina grasime.



Bogat in vitamine si fibre, sosul de mere poate fi o gustare sanatoasa pentru copiii. Pentru a oferi un gust mai placut acestui sos poti adauga scortisoara, stafide sau nuci.



Carui copil nu ii place pizza? Pentru o mica gustare sanatoasa ia o briosa englezeasca, pune putin ketchup pe ea si mozzarela si gata pizza. Daca micutului tau ii plac poti adauga ceapa si ardei.



Incerca ca o data la cateva zile sa combini mancarea celor mici. Fa-i un bol cu fructe proaspete, fructe uscate, nuci, covrigei si seminte de dovleac.



O sursa importanta de calciu, branza este un ingredient foarte important in alimentatia celor mici. O poti folosi la sandvisuri, la prajituri sau pur si simplu goala. Daca aranjezi branza pe farfurie intr-o forma care sa iti atraga copilul, acesta va gusta cu placere din produsul sanatos.


http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/07-25-2009/cele-mai-bune-gustari-pentru-copilul-tau-830692




Cele mai bune gustari pentru copilul tau - articole medicale - startsanatate