ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Cele mai eficiente alimente pentru detoxifiere - articole medicale

Cele mai eficiente alimente pentru detoxifiereSunt multi factori care aproape ca te otravesc zi de zi, dar sunt si altii care iti fac bine si iti ajuta organismul sa ramana in forma maxima.

Alimentele sunt o parte esentiala a mentinerii sanatatii, unele dintre ele avand efecte antioxidante foarte puternice. Iata care sunt cele mai recomandate dintre acestea, conform detoxifiere si asta pe buna dreptate. Ele sunt pline de vitamina C, care este buna pentru piele si te apara de radicalii liberi.

In plus, citricele au un efect alcalin asupra corpului, ajutand la reechilibrarea pH-ului si la intarirea sistemului imunitar. Incearca sa-ti incepi ziua cu o felie de lamaie in apa fiarta pentru a-ti curata sistemul de toxine.

Ghimbirul

Prea multe grasimi si alcool pot cauza probleme sistemului digestiv, iar daca vrei sa previi acest lucru, adauga niste ghimbir in dieta. Acesta nu numai iti va alunga senzatia de greata, ci te va ajuta sa ai si o digestie mai buna.

In plus, are si antioxidanti pentru un sistem imunitar puternic. Pune-l in sucuri de fructe si legume sau razuit, peste diverse feluri de mancare.

Usturoiul

Usturoiul face foarte mult bine inimii, dar curata si intregul organism. Este antiviral, antibacterian si antibiotic, continand o chimicala numita alicina, care promoveaza productia de celule albe si ajuta la eliminarea toxinelor.

Cel mai bine este sa il consumi crud, in salate sau sosuri.

Anghinarea

Anghinarea trebuie neaparat consumata in cazul in care in ultima perioada nu ai avut o alimentatie prea sanatoasa. Este plina de antioxidanti si fibre, ajutand corpul sa digere acizii grasi. Ea stimuleaza si functiile ficatului, astfel incat corpul sa nu contina multe toxine.

Sfecla rosie

Pentru cei care au nevoie de o ridicare rapida a numarului de nutrienti, sfecla rosie este cea mai buna alegere. Are mult magneziu, fier si vitamina C, reducand colesterolul si intarind ficatul si firele de par.

Adaug-o in salate, fa suc din ea sau gateste-o la cuptor.

Varza

Multe persoane apeleaza la supa de varza pentru a slabi rapid inainte de un eveniment sau dupa o sarcina. In afara de acest efect, insa, varza este si un excelent detoxifiant, la fel ca alte legume crucifere (broccoli).

Este plina de glutationa, un antioxidant care face ficatul sa functioneze perfect si sa elimine tot ce este rau din corp.

Orezul brun

Daca vrei sa iti cureti sistemul si sa iti intaresti sanatatea, este bine sa renunti la alimentele procesate. In locul lor, incearca alimente integrale, precum orezul brun. Acesta contine vitaminele B, magneziu, mangan si fosfor.

Este si bogat in fibre, care ajuta la eliminarea reziduurilor din colon, dar are si seleniu, care protejeaza ficatul si te face sa ai un ten catifelat, fara probleme.

Macrisul

Ca majoritatea verdeturilor, macrisul este un foarte bun detoxifiant. Are vitamina C, zinc, potasiu, vitamina E si C. Este bun de pus in supe, salate si sendvisuri.


http://www.ziare.com/viata-sanatoasa/detoxifiere/cele-mai-eficiente-alimente-pentru-detoxifiere-1183313




Cele mai eficiente alimente pentru detoxifiere - articole medicale - startsanatate