ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Cele mai frecvente mituri legate de ingrijirea corporala - articole medicale

Cele mai frecvente mituri legate de ingrijirea corporalaUneori respecti anumite lucruri ce tin de ingrijirea corporala doar pentru ca asa ai fost invatat de mic sau ai auzit de la prieteni mai "copti" ca ar fi bine.

Totusi, este posibil ca acestea sa fie doar niste mituri si sa te afli intr-o eroare, conform alimente cu aciditate crescuta, pentru ca nu faci decat sa maresti eroziunea smaltului dintilor. Este bine sa astepti intre 30 de minute si o ora dupa masa pana sa te speli pe dinti.

Mai multa crema de ras inseamna in rezultat mai bun

Ideea nu este cat de multa spuma de ras folosesti, ci calitatea ei. Trebuie sa alegi un produs care sa creeze un strat uniform peste piele si sa o protejeze de actiunea lamei.

Crema hidratanta nu este potrivita pentru tenul gras

Cremele hidratante ajuta pielea sa-si pastreze si sa-si foloseasca bine rezervele de apa. Daca ai glande sebacee cu adevarat hiperdezvoltate, este bine sa folosesti o solutie speciala de curatare inainte, care sa elimine excesul de sebuum si impuritatile. Chiar si asa, crema hidratanta nu trebuie sa lipseasca din ingrijirea zilnica.

Palariile si sepcile duc la caderea parului

Daca sapca cu pricina nu este foarte stramta, afectand astfel circulatia, nu exista niciun motiv pentru care sa duca la caderea parului. Aparitia cheliei este programata genetic, mostenirea ereditara fiind de vina, nu bietele sepci.

Barbiereste-te pe verticala, descendent, cu miscari lungi, pentru a evita iritatiile

Cea mai buna metoda este sa te barbieresti exact pe directia pe care creste firul de par, asa ca miscarile trebuie sa difere in functie de zona obrazului de care te ocupi. Cel mai bine este sa misti aparatul din scurt si cu atentie.

Daca mananci ciocolata iti va aparea acnee

Asta nu este nici pe departe adevarat, majoritatea cazurilor de acnee neavand nimic in comun cu dieta. Schimbarile hormonale, stresul si genele sunt cele care influenteaza felul in care arata tenul.

Barbieritul face parul sa creasca mai repede

Parul si felul cum creste el este determinat de genetica, nu de modul in care te barbieresti si de cat de des o faci. Desi pare ca parul este mai gros dupa ce este barbierit, sau apar fire mai multe, nu este nici pe departe asa.


http://www.ziare.com/viata-sanatoasa/ingrijire-corp/cele-mai-frecvente-mituri-legate-de-ingrijirea-corporala-1180283




Cele mai frecvente mituri legate de ingrijirea corporala - articole medicale - startsanatate