ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Cele mai noi tendinte in fitness - articole medicale

Cele mai noi tendinte in fitnessSala de fitness nu mai reprezinta de multa vreme o simpla intalnire in care fiecare isi lucreaza exercitiile si pleaca. Antrenorii si nutritionistii au stabilit cateva reguli pentru ca sala de fitness sa devina un loc in care fiecare persoana se intoarce de placere.

Tendintele anului 2009 in materie de fitness combina vechiul stil cu noile cerinte ale clientilor, informeaza Suite101.com. Astfel, exercitiile vor fi mai placute, iar increderea in sala de fitness va aduce rezultatele dorite.

Stilul Bootcamp

Este unul din stilurile vechi de fitness, care sta la baza construirii unui psihic bun si a increderii in fortele proprii. El constra in genoflexiuni, flotari si toate exercitiile compuse care le contin. Aceste seturi stimuleaza factorul cardiovascular si consumul caloric.

Fitness de criza

Odata cu aparitia crizei economice, nu foarte multe persoane vor mai apela la serviciile unui antrenor. Tocmai de aceea, fitness-ul de criza se refera la pachetul de baza al exercitiilor de intretinere, nelipsit din nici o sedinta.

Orele suplimentare

Antrenorii americani de fitness cred ca exercitiile de sala combinate cu doar cateva ore de dans aduc un plus de energie. Stilul latino este cel preferat, pentru ca este unul optimist, tehnic, pasional si foarte rapid.

Intoarcerea la origini

Oricare ar fi tendintele in fitness, cei mai multi antrenori pornesc intotdeauna de la regulile de baza. Fara fortari, pierderi in greutate treptat si controlat. Tehnica aleasa nu este una complexa, dimpotriva, ea va fi la indemana oricarei persoane dornice de cateva ore de relaxare.

Circuitul de exercitii

Anul acesta se poarta circuitul salii de fitness. Cat mai multe aparate, cat mai multe exercitii si toate diversificate. De la aerobic pana la bicicleta, orice persoana care vrea sa se intretina va trece prin toate aparatele salii de fitness.

Seturile Kettlebells

Pentru stimularea musculara, ganterele rusesti Kettlebell sunt cele mai potrivite contragreutati. Modul de manuire si clasele de muschi lucrate le transforma in cele mai noi tendinte in exercitiile de forta ale anului 2009.

Fitness-ul tehnic

Antrenorii de fitness au observat ca muzica si ambianta salii de exercitiu sunt foarte importante pentru obtinerea unor rezultate favorabile.

Tocmai de aceea, factorul tehnic va fi nelipsit in 2009. Sali de cinema cu aparate de forta incluse, i-pod-uri pentru fiecare membru sau alte gadget-uri vor fi obligatoriu incluse in circuitul de fitness modern.

Exercitii libere

Ceva vechi, dar foarte practic sunt exercitiile libere de fitness, care dau intotdeauna rezultate. Nu refuzati o partida de fotbal in fata blocului sau una de tenis cu prietenii. Asigura un tonus bun, potrivit pentru echilibrul obligatoriu al organismului.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/02-26-2009/cele-mai-noi-tendinte-in-fitness-683151




Cele mai noi tendinte in fitness - articole medicale - startsanatate