ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Cele mai periculoase legume din bucatarie - articole medicale

Cele mai periculoase legume din bucatarieToti stim cat de benefice sunt legumele pentru sanatatea umana, multumita multitudinii de minerale, vitamine si fibre pe care acestea le contin. Putin dintre noi, insa, constientizeaza ca anumite legume pot deveni periculoase, atunci cand ne chinuim sa le prelucram in bucatarie.

Rezultatele unui recent studiu desfasurat in SUA arata ca aproape doua treimi dintre accidentele pe care le suferim in bucatarie apar ca urmare a incercarilor noastre de a taia o leguma cu coaja tare: anumite soiuri de dovlecel, ridichie, gulie. Din cauza acestor duritati pe care le prezinta, anumite legume ajung sa fie considerate cele mai periculoase pentru amatorii din bucatarie, dar si pentru profesionisti, noteaza
viata, au devenit victime ale unui incident in bucatarie. In 39% din cazuri acestea au survenit in urma unor incercari de taia o leguma cu coaja tare.

Tot atat de frecvente sunt si ranile provocate ca urmare a incercarilor de a imita bucatarii profesionisti vazuti la televizor, al caror cuti taie cu viteza luminii.


http://www.ziare.com/viata-sanatoasa/legume/cele-mai-periculoase-legume-din-bucatarie-1173436




Cele mai periculoase legume din bucatarie - articole medicale - startsanatate