ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Celebrul nutritionist Michel Montignac vine la Bucuresti - articole medicale

Celebrul nutritionist Michel Montignac vine la BucurestiCelebrul nutritionist Michel Montignac se va afla pentru prima data in Romania in perioada 2-6 mai cand va participa la seminarul "Secretele dietei Montignac".

Michel Montignac, care a creat una din cele mai cunoscute diete din lume, va prezenta tuturor celor interesati principiile dietei sale si va raspunde la intrebarile participantilor la conferinta.

Cu acelasi prilej va fi lansata si cea mai noua editie a cartii "Mananc, slabesc si ma mentin" a nutritionistului francez.

Lucrarea propune o versiune actualizata a cartii care l-a facut celebru pe Montignac, oferind solutii pentru cei care vor sa slabeasca, sa isi mentina greutatea sau pur si simplu sa se simta in forma fara sa renunte la placerile gastronomiei.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/04-29-2009/celebrul-nutritionist-michel-montignac-vine-la-bucuresti-734991




Celebrul nutritionist Michel Montignac vine la Bucuresti - articole medicale - startsanatate