ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Cherimoya, o explozie de vitamine si minerale intr-un fruct putin cunoscut - articole medicale

Cherimoya, o explozie de vitamine si minerale intr-un fruct putin cunoscutCherimoya se distinge de celelalte fructe tropicale printr-un gust unic, o aroma atractiva si un aspect exterior placut.

"Marul peruvian de aur", cum mai este numit acest fruct, merita nu doar sa fie incercat, ci sa ocupe si un loc de frunte in alimentatia noastra.

Cherimoya este fructul arboreului Annona Cherimola din familia Annonaceae. Acesta creste pe valea Anzilor, la altitudini de 1.500 metri, din Columbia pana in Peru, precum si in California, Australia, sudul Spaniei, Italia si alte tari cu clima calda din lume, noteaza proteine, 0,7 g grasimi, 18 g carbohidrati si 3 g fibre.

Cherimoya se decojeste, se indeparteaza toate semintele, care sunt otravitoare, si de-abia dupa aceea se mananca. In unele tari, este folosit pentru a distruge parazitii, datorita puternicului sau efect antibacterian.

Poate va intrebati de ce nu vedem, prea des, acest fruct si in magazinele autohtone. Explicatia este simpla: este un fruct extrem de perisabil, care nu rezista la transport.


http://www.ziare.com/viata-sanatoasa/fructe/cherimoya-o-explozie-de-vitamine-si-minerale-intr-un-fruct-putin-cunoscut-1170707




Cherimoya, o explozie de vitamine si minerale intr-un fruct putin cunoscut - articole medicale - startsanatate