ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Clorul din apa piscinelor mareste riscul de astm si alergii - articole medicale

Clorul din apa piscinelor mareste riscul de astm si alergiiCopiii sunt primii care au de seuferit de pe urma clorului din apa piscinelor, ei putand dezvolta diverse alergii, cum ar fi cea la polen, sau chiar riscand sa faca astm.

Conform unui studiu realizat in Belgia, de Universitatea Catolica Louvain din Bruxelles, adolescentii care petrec mai mult de 100 de ore inotand in ape cu concentratie mare de clor sunt de 6 ori mai expusi riscului de a face astm, in comparatie cu alti tineri de varsta lor, relateaza Reuters.

Efectul substantelor din apa piscinelor asupra organismului este chiar mai mare decat al expunerii la fumul de tigara, a explicat profesorul de toxicologie Alfred Bernard.

Si riscul de rinita alergica creste simtitor, copiii care au petrecut aproximativ 1.000 de ore in ape igienizate cu clor fiind de 2 sau 3 ori mai expusi acestei afectiuni.

Nu e de mirare ca incidenta cazurilor de astm, alergii si probleme ale sistemului respirator este mai mare in tarile in care piscinele sunt foarte populare, a mai spus Bernard.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/09-15-2009/clorul-din-apa-piscinelor-mareste-riscul-de-astm-si-alergii-886482




Clorul din apa piscinelor mareste riscul de astm si alergii - articole medicale - startsanatate