ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Combate celulita acasa - articole medicale

Combate celulita acasaDaca celulita iti da batai de cap tocmai acum, vara, cand trebuie sa arati foarte bine, atunci trebuie sa iei cateva masuri pentru a evita neplacerile.

Celulita poate fi combatuta si acasa, nu este nevoie sa optam pentru cele mai costisitoare si laborioase tratamente anticelulitice. Mai mult, ele sunt si foarte dureroase si nu intotdeauna obtinem rezultatele dorite, informeaza Health Medical Articles.

Stergeti zona afectata cu un prosop aspru inmuiat in cafea. Dupa ce stergeti energic infasurati cu un plastic si asteptati cateva minute inainte sa intrati sub dus.

Sarea amara nu va lipsi din baia ta si mai mult, ea va trebui folosita la fiecare spalare. Clatirea se va face alternativ cu apa rece si apoi fierbinte, la o temperatura suportabila.

In afara de dusul zilnic este necesar ca de trei ori pe zi sa facem aceste spalari alternative ale zonei afectate cu apa rece, apoi fierbinte.

Uleiul de coriandru, cimbru sau morcov sunt cele mai eficiente lotiuni de dupa baie. Zona afectata se maseaza circular, de jos in sus, aceasta fiind si o metoda de stimulare a circulatiei sangelui.

Alimentatia este foarte importanta pentru persoanele care vor sa scape de celulita inestetica.

Verdeturile si fructele nu trebuie sa lipseasca de la nici o masa, iar alimentatia va fi foarte bogata in vitamine si vor fi evitate grasimile si carnea grea, rosie.

Beti cat mai multa apa. In cazul consumului zilnic de cafea, suplimentati apa consumata. Dansati de fiecare data cand aveti ocazia, alergati in parc si mergeti cat mai mult pe jos.

Pana cand aceste sfaturi vor oferi rezultatele asteptate, garderoba ta va contine pantaloni negri, bluze lungi, pana la coapse si nu mulate. Vei evita sa te imbraci in alb, mov sau crem. Cu multa determinare si ambitie, in curand vei avea un trup de invidiat.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/05-05-2009/combate-celulita-acasa-740755




Combate celulita acasa - articole medicale - startsanatate