ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Condimentele intaresc sanatatea organismului - articole medicale

Condimentele intaresc sanatatea organismuluiCondimentele sunt nelipsite din bucatarie, iar continutul lor de vitamine si proteine le recomanda pentru intarirea sanatatii generale a organismului.

Cele mai folosite condimente de catre medicina naturista sunt patrunjelul, chili, salvia, scortisoara, oregano si ghimbirul. Substantele lor active sunt puternice si pot inlocui cu succes orice tratament medicamentos, informeaza sixwise.com.

Ghimbirul face minuni pentru sistemul circulator si este eficient pentru tratarea durerilor. Se foloseste adesea pentru tratarea problemelor de digestie, senzatiilor de voma si simptomelor asociate ulcerului sau gastritei. Este un bun antiinflamator si poate fi de folos in lupta cu bolile cardiovasculare, cancerul sau Alzheimerul.

Oregano are drept componente active doua substante cu importante proprietati antibacteriene. Este un antioxidant puternic (de 42 de ori mai eficient decat merele, de 12 ori mai vitalizant decat portocalele si de patru ori mai eficient decat afinele).

Bacteriile isi gasesc un inamic de temut in scortisoara. Are proprietati antimicrobiene, iar un consum regulat impiedica formarea si dezvoltarea bacteriilor si infectiilor. Este un foarte bun tonic cerebral si are proprietati antiinflamatorii.

Scortisoara poate fi introdusa cu succes si in alimentatia diabeticilor pentru ca un consum regulat reduce semnificativ valoarea glicemiei. Mai mult, specialistii in medicina naturista sunt de parere ca scortisoara este unul dintre cele mai puternice antioxidante naturale.

Salvia protejeaza celulele sanatoase si poate fi remediul natural perfect impotriva artritei, astmului sau aterosclerozei. O dieta cu salvie actioneaza asupra imbunatatirii memoriei si capacitatii de concentrare.

Chili este un excelent remediu pentru nasul infundat. Este remediul natural al problemelor pulmonare, are o influenta majora asupra cresterii imunitatii organismului, are rol de prevenire impotriva cancerului la stomac si poate fi introdus cu succes in orice cura de slabire.

Studiile specialistilor americani au aratat ca dieta pe baza de patrunjel poate fi un bun tratament pentru cancer, prin oprirea formarii tumorilor, in special cele pulmonare.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/01-20-2010/condimentele-intaresc-sanatatea-organismului-988819
Condimentele intaresc sanatatea organismului - articole medicale - startsanatate