ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Conopida, aliatul inimii - articole medicale

Conopida, aliatul inimiiDaca despre broccoli se stia ca este o leguma miraculoasa, care previne bolile cardiovasculare si chiar cancerul, putini stiau insa ca si ruda sa, mai putin faimoasa, conopida, are o actiune la fel de benefica asupra sistemului cardiovascular.

In plus, e mai ieftina si e autohtona. Conopida este o sursa bogata de vitamine (C, grupul B, E), minerale (potasiu, calciu, magneziu) si fibre alimentare, relateaza Jurnalul National.

Pentru ca are un continut crescut de potasiu (320 mg/100 g), aceasta leguma este benefica pentru sistemul cardiovascular. Potasiul joaca un rol foarte important in functionarea muschilor si, implicit, a celui cardiac, activitatea lui fiind normalizata de acest mineral.

Potasiul regleaza tensiunea arteriala, iar hipertensivii carora li se prescriu diuretice trebuie sa aiba un aport sporit de potasiu, fiindca mineralele din organism sunt eliminate o data cu retentia de apa.

Conopida contine fibre solubile care mentin constante glicemia si colesterolul. Din cauza continutului bogat in fibre, conopida cruda este mai greu tolerata de persoanele cu sindromul colonului iritabil. Pentru acestea, o optiune mai buna este conopida pregatita in aburi.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/02-23-2009/conopida-aliatul-inimii-682153




Conopida, aliatul inimii - articole medicale - startsanatate